+32 (0)11 51 54 10 info@averkurk.be

Waarom voor uw vloer- en wandbekleding

aankloppen bij Averkurk?

 

Kwarteeuw ervaring met kurk en vinyl

Averkurk, dat is Daisy en Ben. Een kwarteeuw ervaring in de verkoop en plaatsing van vloer- en wandbekleding. Ons doel is altijd u de beste keuze in vloer- en wandbekleding te adviseren. Want dat advies garandeert u een lang gebruik van de vloer in uw woning en in uw specifieke situatie.

Uitgebreid assortiment vloerbedekking

In het begin was  vloerkurk, wandkurk en klikkurk onze specialiteit. Dat hebben we in de loop der jaren  uitgebreid naar vinyl, parket en allerlei nieuwe soorten vloerbekleding. Resultaat: bij Averkurk vindt u een breed assortiment voor vloer en wand.

Plaatsing of zelfplaatsing

Wilt u een professioneel geplaatste vloerbekleding? Ben legt uw vloer met aandacht voor elk detail. Hij heeft jaren ervaring en kent zijn vak. Of wilt u uw vloer liever zelf plaatsen? Dat kan ook, wij helpen graag zelfplaatsers. U krijgt bij Averkurk praktijkgericht advies, zodat u zelf aan de slag kunt. Heeft u tijdens de zelfplaatsing een vraag over de afwerking? Bel ons en wij helpen u.

Tegelbewerking in eigen atelier

Kurktegels zijn er in allerlei soorten kleuren, zelfs een ‘steenlook’ is mogelijk. We bewerken en kleuren uw kurktegels in ons eigen atelier. Houdt u van iets speciaals? Dan proberen we in ons kleurengamma een oplossing te vinden.

We egaliseren vooraf

Een mooie vloer vraagt een mooie egale ondergrond. Soms vertoont een chapelaag gebreken, zoals scheuren, zanderigheid of oneffenheden. Wij egaliseren doorgaans alle soorten ondergronden: OSB-platen, tegels, parket en chape.